Najnovšie recenzie zo sekcie Tenisové tašky
Tasku som zakupila vo farbe Red/Navy. Dizajnovo je velmi pekna. Je pekne prepracovana, co sa tyka sitia. Do tasky sa okrem tenisiek vmesti aj oblecenie a flasa s vodou. Pre male deti je urcite dobra pomocka, odporucam.
- dobrá cena
- Priestor, kvalita, cena
- Dobrý dizajn,dobrý materiál
- Má iba dve oddelenia a iba dve malé vrecká,čo je málo praktické.Zišlo by sa viac priehradiek.
Skvelý obal nielen na tenisovú raketu, zmestí sa doň oveľa viac. Určite odporúčam.
taška vyhovuje rekreačnému tenistovi svojou veľkosťou,
tvarom a spôsobom prenosu ten.rakety aj oblečeniu na šport. Odporúčam mne podobným športovcom.
Super material
Som spokojný s tovarom aj službami.
- kvalitný výrobok + uspokojivá cena + pekný dizajn + funkčnosť
- priestranná taška, veľa odkladacích miest, kvalitný materiál
Super batoh na chrbát pre dve rakety tenisky tričko napoj a nejaké loptičky. Človek môže isť na tréning bezpečne na bicykli
- dostatok miesta na oblecenie a prislusenstvo
- samostatny oddeleny priecinok s odvetravanim na obuv/mokre/prepotene veci
- velky bocny priecinok na prislusenstvo (penazenku, mobil, kluce...)
- termofunkcia jedneho priecinku na rakety (ma chranit vyplet pred chladom a teplom)
- do priecinka s termofunkciou sa zmestia 2 rakety, druhy vacsi priecinok vyuzivam na oblecenie, je v nom dost miesta aby sa tam zmestilo vsetko potrebne
- povodne som hladal bag iba s ramennymi popruhmi, pretoze som nechcel nosit bag na chrbe, ale zistil som ze chrbove popruhy sa daju vyuzit aj ako ramenne (jeden popruh si prehodim cez rameno)
- druhe male bocne vrecko na prislusentvro s tvrdym polstrovanim mi sprvu pripadalo ako dobry napad, ale zistil som ze jeho vyuzitie az take idealne nie je. je problem tam strcit ruku, pretoze otvor je dost uzky a tvrde polstrovanie neumoznuje tento otvor dostatocne roztvorit. u mna ma vyuzitie iba na mince a leukoplast. na mobil, penazenku a kluce vyuzivam druhe vacsie vrecko na druhej strane
- samostatny priecinok na obuv ma zaciatok zipsu az na dne bagu, takze ked vkladam obuv tak je potrebne bag trochu nadvihnut aby som sa dostal k zipsu. taktiez odvetravaci otvor by mohol byt o nieco vacsi, je tam iba taka sietovana dierka o primere 2 cm (ale to su iba take drobnosti, nic tragicke :-))
- svetla modra farba sice vyzera pekne, len sa obavam ako bude vyzerat po par mesiacoch nosenia
velmi dobry bag. dlho som sa rozhodoval aky si kupit, hladal som nie priliz robustny bag do ktoreho by sa zmestili 2 rakety + prislusenstvo + mal samostatny priecinok na obuv. toto vsetkko Babolat Pure Drive splna, som s nim zatial spokojny.
- Veľmi dobrá kvalita
- Kvalita materialu, jeho spracovanie, objem, pevnosť šitia a spojov, pôsobia dojmom vysokej urovni, aj keď čas ukaže.
- Akciova cena.
- presne čo som očakával
...
veľmi praktická taška
Babolat Pure Drive x12 2018
Pridané: 30. októbra 2016
(naposledy upravené 30. októbra 2016)
Zakúpený v Presporty.sk
- perfektny vak. zmestia sa don dvoje 49 tenisky , oblecenie , 6 rakiet. uplna spokojnost
- nic
najlepsi vak na rakety
super kvalita
- Vybrala som tenisovy vak aky som si predstavovala
- Spokojna
S nakupom som maximalne spokojna
Zobrazujem 41 - 60 zo 61 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 Ďalšie »